“Найкраща новина за карантин”: Марічку Падалко вітають з вагітністю. “Щастя!”

Марічка Падалко опублікувала у своєму мікроблозі фото з чоловіком.

Українська телеведуча ТСН на каналі «1 + 1» Марічка Падалко виховує трьох дітей від українського народного депутата Єгора Соболєва. Зоряна пара познайомилися в 2004 році, незважаючи на те, що обидва були у стосунках, вони не змогли протистояти справжньому почуттю. Подружжя активно займаються спортом і привчають до цього своїх дітей. Марічка активний користувач соцмереж, часто викладає сімейні фото і ділиться рецептами улюблених страв.

marichkapadalko

Рідкісний десерт, який я не лише готую, а й навіть їм! Без борошна і майже без цукру. І це я не про @iegorsoboliev , який полює на останній шматок — бо десерт розійшовся вдома за годину. Зберіжить собі рецепт на літо, коли буде багато фруктів. Я сьогодні не втрималася і по дорозі з роботи заїхала в супермаркет за замороженими ягодами.

Потрібно: ✅ Дві пачки сиру в пачках 5 % (400 г) — беремо ті, що лежать в магазинах на нижніх полицях молочних відділів — в пачках, як масло
✅300-400 г ягід-фруктів, або стільки, щоб вкрити дно вашої форми для випікання. Я взяла банан і пачку замороженої малини
✅ 2 яйця некрупних
✅ 4 ст. ложки крохмалю або манки (сьогодні була манка вдома)
✅ 150 мл домашнього йогурту. Або магазинного «густого», «термостатного» без додатків. Жирність 1,5-3 %. Я на карантині дістала давно закинуту з декретів йогуртинцю і знов роблю сама
✅ 1 ч.л. розпушувача (можна і без)
✅ 3-5 ст. л. цукру. Чим менше, тим краще. Орієнтуйтеся на «солодкість» фруктів. ?? Спочатку вбиваємо яйцями з цукром, додаємо м’який сир, йогурт, крохмаль (манку), розпушувач. Змащуємо форму маслом, викладаємо фрукти. Якщо вони розморожені або надто соковиті, посипаємо манкою (див.фото), заливаємо «тістом» і відправляємо на пів години в духовку за температури 180 градусів. Коли «сир» підрум’янеться, страва готова! Дайте їй охолонути і «схопитися». «Соус» можна зробити із залишків йогурту і фруктів погружним блендером. Якщо все це ще назвати не тортом, не чізкейком, а запіканкою, то можна їсти і не переживати ?. Нам ще «трікіні» носити ??

Facebook Комментарии