Скільки можна тримати продукти в морозильній камері, щоб не втратити якість

У Міністерстві сільського господарства США пояснюють, що будь-які заморожені продукти (від –17 градусів за Цельсієм) у морозильній камері не псуються. Однак страждає лише їхня якість.

У виданні The Huffington Post в зручних картинках пояснили, які продукти варто тримати у морозильній камері та скільки часу на них відведено, передає «Українська правда», яка переклала наведену інформацію.

Як повідомляють у виданні, заморожування продуктів сповільнює рух молекул, через що мікроби входять в неактивну стадію і сповільнюється ріст мікроорганізмів, які спричиняють псування продуктів і харчові хвороби.

Тому пропонуємо зберегти корисну інформацію та завжди харчуватись лише здоровими продуктами.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Inline
Inline